Ουκρανία: Ποιος σκότωσε την Ειρήνη  

Ουκρανία: Ποιος σκότωσε την Ειρήνη  

Τον Φεβρουάριο του 2022 Ρωσικά στρατεύματα εισβάλουν στην Ουκρανία και ξεκινά ένας ανηλεής πόλεμος μεταξύ δυο λαών που έχουν την ίδια καταγωγή κατά το 95%. Εμφύλια και αδελφοκτόνα σύρραξη με θύμα τον άνθρωπο και πάλι επειδή οι λεγόμενοι πάτρωνες του πλανήτη έτσι το αποφάσισαν. Φυσικά και δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία αφού υπογείως πολλά χρόνια πριν, κάποιοι απεργάζονταν το σχέδιο για το αιματοκύλισμα της Ευρώπης.


Με την απροκάλυπτη συμμετοχή σε διαδηλώσεις και την άμεση υποστήριξη  Αμερικανών αξιωματούχων σε ναζιστικά και αντιανθρώπινα στοιχεία προκαλώντας την ανατροπή των πιθανόν όχι και τόσο δημοκρατικών κυβερνήσεων παρεμβαίνοντας ωμά στα εσωτερικά θέματα όχι μόνο της Ουκρανίας στην προκειμένη περίπτωση αλλά και σε όποια άλλη χώρα έκριναν ότι θα εξυπηρετούσε τα σχέδια τους ως επικυρίαρχοι.

Οι Ευρωπαίοι, κατ` όνομα μόνο ηγέτες, για μια φορά ακόμη, αποδείχθηκε ότι είναι κατώτεροι των περιστάσεων, ανίκανοι και λίγοι ως προσωπικότητες να διαχειριστούν την κατάσταση στην γηραιά Ήπειρο που πρέπει πάντοτε να αποτελεί παράδειγμα δημοκρατικής συνύπαρξης των κατοίκων της, αλλά και παγκόσμιο πρότυπο.

Κατόπιν υποδείξεων και πιέσεων από τον Μπάρμπα Σαμ της άλλης πλευράς του Ατλαντικού, ως άβουλα όντα, ακολούθησαν τις εντολές του βαθέως κράτους με τραγική συνέπεια τον στραγγαλισμό των οικονομιών των κρατών μελών και κατ` επέκταση και των Ευρωπαίων πολιτών, αφού λόγω πενταπλασιασμού στην καλύτερη των περιπτώσεων του κόστους ενέργειας, οι τιμές όλων των προϊόντων εκτοξεύθηκαν στην στρατόσφαιρα και η ανοδική πορεία καλά κρατεί μέχρι και σήμερα.

Αυτοί οι Ευρωπαίοι <<ηγέτες>> αποφάσισαν λοιπόν και διέταξαν  ότι απαγορεύεται να ακούμε τα ρωσικά κανάλια και όλα εκείνα που δεν συμφωνούν με το αφήγημα το δικό τους.

Φοβήθηκαν μην μας επηρεάσει η προπαγάνδα της Ρωσίας, αλλά θα πρέπει να ακούμε μόνο την δική τους προπαγάνδα έτσι απλά χωρίς καμία εξήγηση, απευθυνόμενοι σε υπάκουους υπηκόους υποτιμώντας την νοημοσύνη μας.

Τελικά ένα τηλεοπτικό κανάλι στις Η.Π.Α. αποφάσισε να σπάσει το εμπάργκο στην ενημέρωση και πήρε συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο.

Παίρνοντας τον λόγο ο Βλάντιμιρ Πούτιν έκανε μια ιστορική αναδρομή για περισσότερα απο χίλια χρόνια πίσω για να φθάσει στο πολύ πρόσφατο παρελθόν και στα γεγονότα που προκάλεσαν την στρατιωτική επέμβαση.

Να τονίσουμε ότι εμείς δεν είμαστε με καμία πλευρά επειδή ως Έλληνες και ως κράτος Ελλάς όντας στο κέντρο του παγκόσμιου χάρτη, ελέγχουμε από μια περίοπτη θέση όλα τα σημεία του ορίζοντα διαχωρίζοντας την θέση μας από το πολιτικό κατεστημένο που αποφάσισε να σκύψει για άλλη μια φορά το κεφάλι του, εκτελώντας εντολές.

Το ίδιο συμβαίνει και με άλλους αρχηγούς κρατών πλην ελάχιστων εξαιρέσεων σε ορισμένες  περιπτώσεις.

Κατά δήλωση Πούτιν, επανειλημμένα στην ροή της συνέντευξης, οι Ευρωπαίοι ήταν πάντοτε άβουλοι και πειθήνιες καρικατούρες, ωσάν να βγήκαν από το πανί του θεάτρου σκιών και ακολουθούν τον χειριστή που ορίζει και καθορίζει την κάθε τους κίνηση και πράξη, αδιαφορώντας  ακόμη και για τα συμφέροντα και τα δίκαια αυτών των ιδίων των Ευρωπαίων πολιτών.

Οι Αμερικανοί πρόεδροι δε, σε διάφορες προτάσεις για συνεργασία και Ειρήνη παγκοσμίως, το πρωί έλεγαν ναι και συμφωνούσαν και το απόγευμα το γύρναγαν στο όχι αφού και αυτοί είναι πιόνια στην ίδια σκακιέρα του σκακιστή πίσω από την κουρτίνα.

Βλέπουμε και διαπιστώνουμε ότι υπάρχει μια τρομερή έλλειψη προσωπικοτήτων στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως,.

Κοιτώντας πίσω στην ιστορία της Ανθρωπότητας, σε τέτοιες περιόδους, ο Ελληνισμός ως ένας αλγόριθμος, που καταστρέφει η και δημιουργεί, αυτοκρατορίες, βασίλεια γεννώντας πάντα πραγματικές ηγετικές προσωπικότητες.

Από τους Περσικούς πολέμους, στις Θερμοπύλες και μετέπειτα περνάμε στον Μέγιστο των Ελλήνων Αλέξανδρο ως τον Β´ Π. Π η Ελλάς γεννούσε πάντα τον ηγέτη που με την στρατηγική ιδιοφυΐα του έσωσε όχι μόνο την χώρα, την Ευρώπη αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, αν το θέλετε, δρώντας με σχέδιο που μόνον Έλλην νους μπορεί να παράξει και να εκτελέσει.

Σήμερα, στους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε, υπάρχει πάλι αυτός ο Ηγέτης. Η Μητέρα Ελλάς φρόντισε πάλι να γεννήσει τον στρατηγικό νου. Είναι δίπλα μας, αρκεί μόνον να τον αναγνωρίσουμε και μαζί με μας όλη η ανθρωπότητα να μεταβεί στο μέλλον και να μεγαλουργήσει, όπως συνέβαινε πάντα στον πλανήτη, όταν ο Έλλην αναλάμβανε τα ηνία για να την οδηγήσει εκεί  που πραγματικά της αρμόζει με Δικαιοσύνη, Ανδρεία, Ευδαιμονία και Γνώθι σ´ Αυτόν!

Σαμαράς Χρήστος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *